جامعه پویا - پشمک شکلاتی مخصوصا در ایام نوروز بسیار مورد استقبال است و مردم زیاد از آن خرید می کنند.
برای تهیه پشمک شکلاتی در خانه دستور زیر را اجرا کنید
مواد لازم برای پشمک شکلاتی
شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم
پشمک: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زعفران: به مقدار لازم
دستور تهیه پشمک شکلاتی
ابتدا پشمک ها را کاملا از هم باز کرده و جدا کنید. شکلات را بر روی حرارت غیرمستقیم (روش بن ماری) قرار دهید تا آب شود.
وانیل و زعفران را به شکلات آب شده اضافه و مخلوط کنید. قالب مورد نظر را با روغن کمی چرب کنید. کمی از شکلات آب شده را در قالب ها ریخته و دور قالب ها را بپوشانید. ۵ دقیقه قالب کاکائو را در فریزر بگذارید تا سفت شود. حالا کمی از پشمک ها را در قالب ها فشرده قرار دهید. مجددا یک لایه دیگر از شکلات را بر روی پشمک ها بریزید. قالب ها را به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید تا پشمک های شکلاتی کاملاً آماده شود.
نکته
برای اینکه شکلات اطراف قالب را به خوبی بگیرد. بعد از اینکه شکلات داغ را داخل غالب ریختید صبر کنید تا کمی سرد شود بعد قالب را برگردانید و بلافاصله در فریزر قرار دهید به این ترتیب شکلات به اطراف سرازیر شده و قالب به راحتی آغشته به شکلات می شود.
بهتراست پشمک را کاملا فرشده کنید تا شکل قابل را به خوبی از بگیرد. اگر پشمک فشرده نباشد هنگام جدا شدن از قالب می شکند.
می توانید پشمک شکلاتی را با چای میل کنید.